Begin januari¬†zag ik een¬†filmpje over “12 of 12”. Het idee is dat je op de 12e van elke maand foto’s neemt en er daar van 12 uitkiest die je dag goed omschrijven. Zo laat je niet alleen de bijzondere momenten zien, maar juist ook dat je verslaafd bent aan Latte Macciato of elke dag een wandeling maakt met de hond bijvoorbeeld.

En vandaag wilde ik met jullie mijn 12 foto’s delen. 12 januari viel op een vrijdag en vrijdagen is mijn vriend soms vrij en werk ik dan halve dagen zodat we ook andere klusjes in huis kunnen doen.

Isa komt ons s ochtends altijd begroeten

We beginnen de ochtend met de boodschappen van de week.

Ohhh Latte Macciato, de enige koffie die ik drink maar wat is het lekker!

We moeten even wat papieren ondertekenen.

En belonen onszelf met 2 loempias. Yum!

Ik heb een gesprek met een goede vriendin en klant over haar website.

Er moet natuurljik ook gewerkt worden!

Isa is heel geinteresseerd in de ba

En daarna moet je met bal knuffelen op het vrouwtje haar voeten…

Gezellig samen op de bank met de mobieltjes

Ik kijk videos over traveler notebooks

En daarna kijken we samen de Big Bang Theory

 

 

Hoe ik deze foto’s precies in mijn fotoalbum wil verwerken weet ik nog niet. Ik denk erover om ze allemaal bij elkaar te doen, ipv tussen mijn weken. Ik denk er nog even over. Wat ik wel weet is dat ik de 12e van deze maand dit weer ga doen. Doe je mee?