Bloghop Team Utopia

Welkom bij de Team Utopia bloghop! Vandaag laten een groot aantal dames van het Team Utopia jullie verschillende producten zien uit de nieuwe herfst-/kerstgids. Of je nu hier begint of al een tijdje aan het hoppen bent, er zijn een hoop leuke creaties te vinden op de blogs, dus ik raad je aan het hele rondje te maken!

Ik wil jullie vandaag een project laten zien met de Paisley en Posies stempelset en een geweldige heat embossingtechniek.

Paisley medaillon

Dit is een post-it-holder. Er zit dus een setje Post-It’s in. Superleuk als je iemand een klein kadootje wilt geven om hem/haar te bedanken. De buitenkant van het Mint Macaron papier is bestempeld met een van de stempels uit de stempelset Paisleys & Posies in Mint Macaron. Maar dat is natuurlijk niet de focus. Die gave medaillon is de focus. Dat heb ik gemaakt door meerdere keren te heat embossen en vervolgens te stempelen.

Je hebt nodig: een heat tool, embossingpoeder, Versamark, een stempelset (liefste met bijpassende stanzen of pons).

Hierbij de beschrijving:

  1. Pak een stuk cardstock (ik heb hier Very Vanilla gebruikt) en doe rechstreeks Versamark op dit cardstock
  2. Doe hier embossingpoeder overheen en verhit (ik heb hier koper embossingpoeder gebruikt)
  3. Herhaal stappen 1 en 2 nog tweemaal.
  4. Zorg dat je bij de laatste keer je stempel al hebt klaar liggen, ingeinkt met Versamark.
  5. Meteen als je klaar bent met verhitten van het embossingpoeder druk je de stempel in het verhitte poeder. Hierdoor ontstaat de medaillon zoals je hem ziet.
  6. Laat het geheel goed afkoelen!
  7. Gebruik de stans of pons om je medaillon uit te snijden (ik heb hier de Paisleys Framelits Dies gebruikt).

Achter de medaillon zit een 1 1/2 inch Very Vanilla cirkel en om het geheel af te maken heb ik koperdraad om de sluiting gewikkeld.

Ik hoop dat je mijn project met Paisleys & Posies leuk vindt! Zo ja, dan vind ik het heel leuk als je mijn blog vaker volgt en wat dacht je van mijn filmpjes op YouTube? Kijk aan de linkerkant voor de linkjes.

Mocht je iets willen bestellen (naar aanleiding van dit blog of het moois wat je in de gidsen ziet), stuur mij dan een email op natalie@hetknutsellab.nl.

Nu kun je terug naar Yvonne haar blog of vooruit naar het blog van Marieke. Veel hopplezier!

14441183_1096577730438449_7967377107296532954_n14440972_1096577723771783_2635709788962872462_n