Welkom bij de Team Utopia Bloghop om de nieuwe catalogus te vieren! Want hoera, hij is eindelijk uit!!

Misschien begin je hier met de hop, misschien kom je vanaf het blog van Ingrid, waar je ook vandaan komt, ik ben blij dat je er bent.

Ik heb vandaag voor jullie gewerkt met de nieuwe Nederlandse bundel Thuiskomen en de nieuwe InColors!

De basis van de kaart is de nieuwe Lemon Lime Twist en daarop heb ik een laag Whisper White gezet met dimensionals, zodat er ruimte tussen de lagen zit. Op het witte papier heb ik de deur gestempeld met Chocololate Chip uit de Thuiskomen stempelset. Chocolate Chip is geen nieuwe kleur, maar vond ik wel toepasselijk voor de deur 🙂 Met een stans de deur opengemaakt zodat deze kan bewegen. Hoe gaaf is dat? Een stans die je deur aan 3 kanten uitsnijdt, zodat je niet hoeft te gaan lopen prutsen met een schaar!

Naast de deur heb ik 2 maal de lamp gestempeld en vervolgens ingekleurd met Fresh Fig (roodbruin), Tranquil Tide (donkergroen) en Lemon Lime Twist (lichtgroen). Daarvoor heb ik de blender pen gebruikt.

Los heb ik 2 bloemenpotten gestempeld en ingekleurd met Powder Pink (lichtroze), Berry Burst (felroze), Lemon Lime Twist, Tranquil Tide en Chocolate Chip. Ook daar zijn stanzen voor (eigenlijk overal zijn stanzen voor) en dus heb ik die uitgestanst en vervolgens met dimensionals opgeplakt.

 

En aan de binnenkant van de deur? Daar staat natuurlijk een berichtje:

Vind je het ook een leuke set? Ik ben er gek van. Er zitten stempels in voor lente, zomer, herfst en winter. Je kunt er echt alle kanten mee op!

Dank je wel dat je kwam kijken!

Oh ik heb ook nog wat voor je tegoed. Van mij krijg je een stoeltje met tekst. Wil je weten waar dat over gaat? Hop dan een heel rondje en schrijf alle woorden op. Je komt er dan vanzelf achter wat de bedoeling is én maakt kans op een leuke prijs!

 

 

Dank je wel voor je bezoek. Je kunt nu terughoppen naar Ingrid of doorhoppen naar Cynthia.