In de borstkankerawarenessmaand heeft Marian haar laatste chemo. Dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt langs laten gaan. En daarom maakte ik dit kaartje voor haar.

De basis is Melon Mambo, het roze van Pink Ribbon vond ik wel toepasselijk. Daarop zit een laag Whisper White dat ik met de nieuwe Tin Tile embossingfolder bewerkt heb. Wat is dat een prachtige embossingfolder. Zo gedetailleerd en voor van alles te gebruiken.

Voor het lint gebruikte ik de Joseph’s Coat techniek. Dan heat embos je in clear de afbeelding op een geinkte ondergrond en inkt daarna de rest in een donkerdere kleur. Wil je deze techniek leren? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

Het lint stanste ik uit met de Ovale Framelits en deed er een scallop ovaal stuk Melon Mambo achter.

Ik twijfelde een tijdje welke tekst er bij moest maar besloot hem zo te laten. Ik schrijf liever gewoon een leuk berichtje aan de binnenkant:

Zowel het lint als de bloem komen uit de Ribbon of Courage stempelset. Deze stempelset is ontworpen door Patty Bennett en bedoeld voor allerlei soorten ziekten om mensen een hart onder de riem te kunnen steken.