Hoi! Welkom bij de Bloghop van Team Utopia. Want het is er weer hoog tijd voor, vind je niet? Leuke projecten zien, gemaakt met nieuwe producten uit de lentegids!

Vandaag laten een aantal dames van het Team Utopia jullie verschillende producten zien uit de nieuwe lentegids. Of je nu hier begint of al een tijdje aan het hoppen bent, er zijn een hoop leuke creaties te vinden op de blogs, dus ik raad je aan het hele rondje te maken!

Ik heb gekozen om jullie ‘A Good Day’ te laten zien. Een geweldige set met allemaal kleine stempeltjes. Ik zag hier meteen zoveel mogelijkheden mee. Kaartjes, tags, maar ook details voor bij je pocket pages.

Vandaag laat ik jullie daarmee 3 kleine kaartjes zien maar hij gaat zeker nog vaker langskomen, onder andere dus in mijn foto-album. Hou deze pagina in de gaten!

Alle kaartjes zijn 9x18cm, gerild op 9 cm om kleine vierkante kaartjes te maken.

Het eerste kaartje is gemaakt met Sweet Sugerplum en de tekst is gestempeld met Flirty Flamingo. Ik heb de Pretty Label pons en de 1 3/8″ cirkelpons gebruikt.

Het tweede kaartje is Peekaboo Peach. Het Whisper White is gesneden op 8x8cm (net zoals bij de eerste kaart) en daarop heb ik met Peekaboo Peach een aantal keer het glas gestempeld. Op een extra stukje heb ik de tekst gestempeld en uitgeponst met de Classic Label pons. Die heb ik ook uit het bijbehorende cardstock geponst en doormidden geknipt op die laag erachter te maken.

Het derde kaartje is gemaakt met Dapper Denim, al is de kleur op de foto een beetje anders. Hier heb ik besloten om alleen de boom te stempelen, in te kleuren met de blender pen en hem vervolgens met de 1 3/8″ cirkelpons uit te ponzen. Dezelfde cirkelpons als bij het eerste kaartje dus maar dat zou je niet zeggen als je ze ziet.

Is het je opgevallen dat ik allemaal InColors 16-18 heb gebruikt? Die gaan er tenslotte in mei uit dus daar wil ik nu nog even goed gebruik van maken! Ik ga ze namelijk zeker missen.

Oh, bij deze stempelset passen ook 2 nieuwe scallop cirkelponzen maar deze waren helaas nog niet eerder te verkrijgen voor ons. Die staan wél op mijn lijstje voor 3 januari. Vanaf dan kan jij ook bestellen! Mag ik voor jou bestellen, laat het me weten. Ik help je graag!

En voor nu, veel plezier met de rest van de hop!