Wat een geweldige tekst: “Do something awesome every single day” en hij zit ook nog eens in een geweldige stempelset, genaamd En Route. Zoals je waarschijnlijk wel raadt gaat deze stempelset over reizen.

Afgelopen zaterdag was mijn broertje jarig én hij gaat binnenkort Vietnam. Dan is het natuurlijk duidelijk: ik moest deze stempelset gebruiken. Mijn kaart kwam dan ook heel snel tot stand.

De basiskaart is het nieuwe Blueberry Bushel, een van de InColors van 2018-2020. Daarop zit een stuk Best Route designpapier met gave vliegtuigen en een klein stukje met een map van een stad. Op een stuk Whisper White van 7×7 cm heb ik met de Stamparatus in Smoky Slate het landkaartje gestempeld en in Blueberry Bushel de tekst. Het fijne van de stamparatus is dat ik precies kan zorgen dat het in het midden van het vierkant komt maar ook dat ik de tekst 2 keer kon stempelen om hem nog niet iets donkerder te maken.