BL H logo

Welkom bij de bloghop van Team Utopia! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! annual catalogue 2016/2017 oftewel de nieuwe gids!!

Als het goed is kom je hier via het blog van Ingrid Reyners.

Hoe werkt een bloghop? Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Tryntsje, daar vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op te doen!

Dus wat moet je nu doen? Lekker mijn blog lezen en als je wilt reageren (Dat zou ik wel heel leuk vinden!). Vervolgens hop je van mijn blog naar het volgende blog en laat daar als je dat leuk vindt een gezellige reactie achter. En dan hop je weer verder…

Hoog tijd voor de projecten! Ik heb dit keer 2 projecten voor jullie gemaakt met de Labeler Alphabet. De Rotary Alphabet is eruit en dat vinden vele van jullie heel jammer maar ik moet zeggen dat dit nieuwe eigenlijk nog beter is! Twee soorten letters (eentje in de kleur waarin je stempelt, eentje wit met daarom heen de kleur die je stempelt) en makkelijker uit te lijnen en goed te stempelen.

Be A Pineapple

Mijn eerste project is een gouden ananas met daarbij de tekst ‘Be a pineapple: stand tall, wear a crown, be sweet on the inside’. Ik zag dit toevallig als een poster en moest het gewoon namaken. Voor de tekst heb ik de nieuwe InColor Sweet Sugerplum gebruikt en de ananas is een nieuwe achtergrondstempel (hoe gaaf!) die ik in goud heb geembost. Dit project is gemaakt op A5 grootte (dus de dubbele grootte van een kaart) en hangt straks op mijn muur 🙂

Throw Kindness Around Like Confetti Shakerkaart

Het tweede project is een shakerkaart met daarin confetti gemaakt met onze nieuwe geweldige confettipons! Ik heb confetti gemaakt in 3 kleuren: Crumb Cake, Bermuda Bay en Watermelon Wonder. Ik heb een witte basiskaart gepakt en met Watermelon Wonder wat sterretjes gestempeld uit de Confetti Celebration stempelset. Vervolgens heb ik met Crumb Cake en het nieuwe dikke tape een shakercard gemaakt. Op de rand heb ik wat confetti geplakt en op het window sheet staat ‘Throw kindness around like confetti’ geschreven. Dat is dus gestempeld met die Labeler Alphabet stempelset in Bermuda Bay.

Je kunt de set ook geweldig gebruiken voor scrapbookpagina’s maar helaas kwam ik daar niet meer aan toe om jullie te laten zien. Ik hoop dat jullie deze twee voorbeelden wel heel leuk vonden. Laat even een reactie achter.

Je kunt nu doorklikken naar Marion of terugklikken naar Ingrid.

Tot snel!

BL H Vorige BL H Volgende