Een papieren vel dat wel lijkt op kant. Dat was mijn eerste gedachte toen ik het gave Delightfully Detailed Lasercut Specialty Paper zag. Wat is dat ongelooflijk gaaf. Je kunt het zo gebruiken, maar je kunt er ook allemaal technieken mee doen. Je kunt het in zijn geheel gebruiken, of er een stukje uitknippen. Op deze scrappagina heb ik het papier op meerdere manieren gebruikt.

Deze foto is gemaakt in oktober 1991 van mijn zusje, mijn broertje en mij. Geweldig leuk om te bewaren natuurlijk!

Om deze pagina te maken heb ik de foto afgedrukt en daar een van de kaders van het designpapier overheen gelegd. Dat vond ik zo passen bij deze foto. Vervolgens heb ik de randjes een gedistressed met Crumb Cake en er vervolgens een mat van Soft Suede achter gedaan. Het Blackberry Bliss stuk cardstock heb ik bestempeld met de bloem uit de Timeless Textures set. Het is niet heel zichtbaar maar geeft net iets extra’s.

Daarna heb ik het papier helemaal verkreukeld en verfrommeld om het oud te laten lijken. Ook heb ik de randjes met Soft Suede gedistressed toen ik het weer uitgevouwen had. Erop heb ik een stuk van dat geweldige kanten bloemetjespapier geplakt.

Voor de achtergrond heb ik een stuk Very Vanilla gebruikt waar ik met Crumb Cake en Timeless Textures op gestempeld heb. Daarnaast heb ik het papier gebruikt als mal en met een spons Crumb Cake getamponeerd. Daardoor krijg je die gespikkelde bloemetjes in de hoeken.

Met Brushwork Alphabet heb ik Familie gestempeld en het randje eronder komt uit de Detailed with Love stempelset evenals het kleine bloemetje dat er boven zit.

Wat vinden jullie van het eindresultaat?