Hoi! Met het uitkomen van de lentegids leek het ons een geweldig moment om met het team te hoppen en je een paar van de geweldige producten uit de gids te laten zien!

Mocht je mijn team niet kennen: wij zijn de KnutselKwebbels, een klein, gezellig team dat lekker kwebbelt en knutselt. We hebben een Whatsapp groep, maar komen ook regelmatig bij elkaar tijdens teamavonden en zelfs teamweekenden. En we staan natuurlijk altijd open voor nieuwe Kwebbels!

Tijdens deze hop laten alle teamgenoten een stempelset zien en ook mijn upline, Petra, doet met ons mee. Ik wens je veel plezier!

First Steps

Ik wilde je vandaag heel graag een hele simpele kaart laten zien met de nieuwe set First Steps. Ik heb al van een aantal mensen gehoord dat deze zeker op hun lijstje staat.

In de stempelset zitten handjes, voetjes, een drinkbeker, sterretjes, en een paar leuke teksten. Ik heb voor deze kaart gebruik gemaakt van een tekst, 2 handjes (die zijn los van elkaar) en 2 soorten inkt. Dat is het! Want een kaart hoeft niet ingewikkeld te zijn, zeker niet als je nog niet zo veel hebt.

De handjes heb ik samen op één clear block gedaan op een manier die ik leuk vond en vervolgens eerst met Balmy Blue gestempeld in het midden van de kaart. Daarna heb ik met Soft Sea Foam er nog een aantal keer om heen gestempeld. Als laatste heb ik de tekst in Balmy Blue onderin gestempeld. Simpel en hartstikke leuk!

Gebruikte producten

First Steps Cling Stamp Set

First Steps Cling Stamp Set [148718] € 21,00

Balmy Blue Classic Stampin' Pad

Balmy Blue Classic Stampin’ Pad [147105] € 9,00

Soft Sea Foam Classic Stampin' Pad

Soft Sea Foam Classic Stampin’ Pad [147102] € 9,00

Clear Block D

Clear Block D [118485] € 10,50

Whisper White A4 Card Stock

Whisper White A4 Card Stock [106549] € 11,75

Stampin' Trimmer

Stampin’ Trimmer [129722] € 36,00