In september stuurde Petra, mijn upline, ons allemaal een uitdaging. We kregen een stukje designpapier, een stukje chicken wire en wat touw en moesten hier een kaart mee maken. SUperleuk idee en dat deed ik natuurlijk graag.

Maar het papier vond ik wel een uitdaging. Het was het printje van Tranquil Textures wat ik prachtig vind om te zien maar wel moeilijk te gebruiken. Het bestaat uit wit, blauw en roestkleurig paars. De andere kant is alleen dat roestkleurige paars. Uiteindelijk besloot ik die kant te gebruiken en een rustieke kaart te maken met de Country Home stempelset.

Het touwtje bond ik om de pot met bloemen die ik met blends inkleurde. Dit plakte ik op het chickenwire en op het designpapier dat ik op een basis van Night of Navy deed.


Op 6 oktober is het World Card Making Day! En dat vieren we met korting op een aantal geweldige sets & kits om kaarten mee te maken! Snel prachtige kaarten maken doe je met de all-in kits, inclusief inkt, kleine stempelset en clear block! Of ga zelf los de gave stempelsets. En vergeet je basics niet met papier, notecards&envelops, dimensionals, foam adhesive en tear and tape.

Wil jij iets hebben? Ik bestel 7 oktober. Geef je bestelling uiterlijk 6 oktober door.