Vandaag mijn 2e project met Snow is Glistening. Ik had opeens het idee om de punten van de grootste sneeuwvlok in goud te dopen. En toen ik dat eenmaal gedaan had was het hek van de dam en moest mijn hele kaart goud.

De grote sneeuwvlok is een stans die ik heb uitgestanst uit Whisper White. Om de punten goud te maken heb ik de Versamark er overheen gehaald en vervolgens goud embossingpoeder er opgestrooid. Ook heb ik de sneeuwvlok in het midden op een stukje Whisper White gestempeld met Versamark en overgoten met goud embossingpoeder. Daarna heb ik beiden verhit. De kleine sneeuwvlok heb ik daarna ook uitgestanst. Dat vind ik mooi aan deze set, van alle sneeuwvlokken is er een stans om hem uit te stanzen en zijn er daarnaast gedetailleerde kleinere sneeuwvlokstanzen. Op de basiskaart van Whisper White heb ik een stuk Goud Folie geplakt (ik heb het midden er natuurlijk wel uitgesneden, dat zie je toch niet) en daar op weer een stuk Whisper White geplakt. Vervolgens zit de sneeuwvlok daar op met een dimensionals en de kleinere daar weer op met een dimensional (3d foam).

Wat een gave kaart is dit geworden! En hij was nog snel om te maken ook. Dus wie weet maak ik er hier wel een aantal van!

Wil jij ook deze set bestellen? Wacht dan niet te lang want op=op

Product List