Gisteren heb ik een hele dag aan de toekomst van Het Knutsellab gewerkt. Ik ben langsgegaan bij Petra en we hebben veel gave dingen bedacht. Zo wel voor ons alleen, als voor ons samen onder de naam ‘Stempelpret’ – die je misschien wel kent.

Isa, mijn hond, was ook mee en kwam ons soms even motiveren (ook wel afleiden genoemd) en was de rest van de tijd met Lone, Petra’s hond aan het spelen. En dat met die warmte…

Maar goed, die gave ideeen. Daar hoor je de komende tijd nog veel meer over. Want het is zo veel dat ik het je niet allemaal tegelijkertijd kan gaan vertellen. Dan duizelt het je (geloof me, het duizelt mij ook een beetje). Maar vandaag wil ik je vertellen over het eerste idee, wat vanaf nu meteen ingaat: De Knutsellab Spaarkaart!

Vanaf nu kun je sparen voor een gratis product als je bij mij shopt. Bij elke bestelling van 50 euro krijg je 1 punt. Bij 10 punten mag je 1 product naar keuze kiezen met een maximumwaarde van 25 euro. Hoe gaaf is dat? Hoe het precies werkt kun je hier lezen:

Het Knutsellab Spaarsysteem

Ik hoop dat je het een gaaf idee vindt!