Afgelopen vrijdagavond was ik bij Trudy voor een workshop aan huis. Trudy had gevraagd of ik van de 2 projecten die we zouden maken iig iets met het Envelope Punch Board konden doen. Natuurlijk!

Dit is het project wat ik voor Trudy bedacht: Een envelop gemaakt van Fresh Florals Designer Series Paper Stack (zeg dat maar eens een paar keer snel achter elkaar…) met een bijpassende kaart. Het designpapier komt in de 5 In Colors van 2017-2019 en dus mochten ze zelf kiezen welke kleur ze wilden gebruiken.

De envelope werd gemaakt van 20,8×20,8cm papier, waarbij de eerste rillijn en pons gezet wordt op 8,7. Je houdt dan een stuk designpapier over en een deel daarvan (14,8x5cm) gebruikten we voor de kaart. De basiskaart is dezelfde kleur als het designpapier en is 21×14,8cm, gerild op 10,5. Voordat je het designpapier opplakt pak je een stukje cardstock in een andere kleur en scheurt die, naar je toe, af zodat je een rommelige, gescheurde rand krijgt. Dat stop je achter het designpapier zodat er net een randje uitsteekt. Het belangrijkste stuk van de kaart is de geweldige Lots of Lavender stempelset die je op dit moment gratis kunt krijgen bij een bestelling van 60 euro. Je kunt met de bijbehorende stempels de tekening ook meteen ‘inkleuren’, waardoor het snel gaat en een mooie aquarellook heeft.

Heb jij de Lots of Lavender stempelset en/of het designpapier al?