Een van de projecten van de workshop van afgelopen woensdag was deze kaart met omgerolde randjes. De kaart is gemaakt met het geweldige Share What You Love designpapier en de Love What You Do stempelset.

De basis van de kaart is Very Vanilla. Daarop zit het designpapier van 9,5×13,5cm. Op de lange kant heb ik het designpapier halverwege ingesneden tot ongeveer 2,5cm voor het einde. De randjes daarvan heb ik omgekruld met mijn vingers/nagels en een vouwbeen tot ik ze genoeg omgevouwen vond. Met een potlood maakte ik een streepje waar de V van het opengekrulde stuk zou komen zodat ik daar kon stempelen. Die tekst ‘I’m lucky to have a friend like you’ komt uit de Love What You Do stempelset en deze heb ik in de nieuwe kleur Grapefruit Grove gestempeld. Nadat de potloodstreepjes uitgegumd waren kon ik het papier opplakken. Daarover heen heb ik op de rand nog een extra stukje van hetzelfde papier gebruikt, wat ik had omgedraaid. En precies bij de splitsing van het papier heb ik een halve bloem geplakt die ik gemaakt heb met de Blossom Builder pons, ook gemaakt in de kleur Grapefruit Grove.

Een hele simpele kaart om te maken die er geweldig uit ziet! Hij kan helaas alleen niet zo makkelijk op de post. Probeer jij deze kaart uit? Zet het resultaat op mijn Facebookpagina!

En wil jij ook deze prachtige spulletjes? Dat kan! Deze spullen zijn onderdeel van 3 pakketten die je NU al kunt bestellen, terwijl ze officieel in de nieuwe gids staan! Hoe gaaf is dat?! Wil je daar meer informatie over neem dan even contact op.