Ik ben helemaal gek van de Toil & Trouble stempelset en het bijpassende designpapier. Het is zoooo leuk!

Maar ja, we doen hier niet aan halloween. Dus hoe maak je nou toch goed gebruik van zo’n set zodat het het kopen waard is?

Buiten de lijntjes denken!

Ik moest een kadotasje en bijpassende kaart maken voor het nichtje van Marten die jarig was en maakte dit:

Ten eerste dit leuke kadotasje. Het tasje is gemaakt van Toil & Trouble designpapier en de Gift Bag Punch Board. Ik heb de middelste maat gemaakt. Bovenin heb ik een gat gemaakt, gewoon met de perforator en daar het geweldige Granny Apple Green lint doorheen gehaald en vastgezet met een klein stukje Whisper White touw. Ik stempel de heks, die niet per se een heks hoeft te zijn zoals je ziet, met Memento en kleurde hem in met de blends. ‘Cadeautje’ komt uit de Van Alles Wat Nederlandse stempelset en stempelde ik in Granny Apple Green en stanste hem uit met de Stitched Shapes Framelits. Dat is echt een must have vind ik als je een stansmachine heb.

Ik wilde er een bijpassende kaart bij:

De basis is Basic Black met daarop een laag Granny Apple Green waar ik met dezelfde kleur de heks op stempelde. De hoed deed ik op dezelfde manier als de heks bij het tasje. Ik sneed een klein stukje designpapier en ponste deze tot label en deed hetzelfde met een stukje Basic Black. Ik stempelde ‘Tijd voor een Feestje’ (uit de Beste Vrienden stempelset) en stanste deze met een grotere van dezelfde stanzen uit. Aan de binnenkant plakte ik een stuk Whisper White met daarop de tekst ‘Gefeliciteerd en nog vele topjaren’ die uit dezelfde Beste Vrienden set komt.

Leuke set van kaart en tasje zo voor een tienermeisje toch? En niets halloween aan!