Afgelopen zondag werd mijn vader 65! En mijn ouders, die eigenlijk in Frankrijk wonen, waren voor de gelegenheid kort in Nederland. Dus kon ik hem deze kaart zelf overhandigen.

De basis van de kaart is Night of Navy. Daarop zit een laag Very Vanilla en daarop heb ik 2 stukken True Gentleman Designer Series Paper geplakt. Wat een geweldig papier is dat toch voor mannenkaarten. Helaas verdwijnt deze, maar hij is op het moment nog verkrijgbaar dus als je hem wilt.. laat het me weten. Over de naad heb ik Night of Navy Corduroy Ribbon geplakt. Ook deze retired.

Als laatste die ‘Happy Birthday’… die heb ik 4x uitgestanst met de Happy Birthday Thinlits. 2x uit Very Vanilla en 2x uit Night of Navy. Vervolgens heb ik de woorden losgeknipt (het is namelijk eigenlijk aan elkaar) en ze een schaduw van de andere kleur gegeven. Daar kwam mijn vriend mee, vind je dat niet leuk?

Om het helemaal af te maken maakte ik een bijpassende envelop:

Deze envelop maakte ik van hetzelfde papier met het Envelope Punch Board (ik ben zo blij dat deze blijft!) en daarover heen een dun bandje van Night of Navy (3 cm van een heel A4tje afgesneden). Dat past net niet helemaal rond om maar door het rondje erover heen zie je daar niets van.

Mijn enige tip voor jou is om of Very Vanilla in de kaart te plakken zodat je daar op kunt schrijven, of met een witte pen te schrijven. Ik had daar helemaal niet aan gedacht dus moest met blauw op blauw schrijven… Niet echt goed te lezen dus! 🙂