In mijn VIP Facebookgroep vertel ik over gave acties, hebben we samen uitdagingen, delen we creaties, vertel ik nieuws als eerste en heb ik soms speciale deals. Mijn vaste klanten mogen in deze groep en de meeste kennen elkaar dan ook van workshops en open dagen. (Bestel je regelmatig bij mij maar zit je niet in deze groep? Stuur me een berichtje!) Dat is dus een hele gezellige groep.

Vorige week vroeg ik hen om een kaart te maken aan de hand van deze schets:

Het was voor het eerst dat ik ze vroeg om een kaart te maken aan de hand van een schets dus dat had wat uitleg nodig. Dit zijn de regels voor het werken met een schets bij mij in de groep:

  • Gebruik de schets als inspiratie.
  • Je hoeft hem niet precies te volgen maar het moet wel duidelijk zijn dat je de schets in je hoofd had toen je de kaart maakte.
  • Gebruik minstens 75% Stampin’ Up! producten

3 simpele regels 🙂

Zelf heb ik natuurlijk ook mee gedaan met de uitdaging. Dit is mijn kaart geworden:

Zoals je ziet ben ik voor een vierkante kaart gegaan ipv een portret. Dat geeft meteen ook aan dat je best kunt spelen met details zonder dat je de inspiratie uit het oog verliest.

De basiskaart is 28x14cm, gerild op 14cm, van Blackberry Bliss cardstock. Daarom zit een laag Gray Granite. Zoals je misschien wel kunt zien heeft dat een kleine textuur. De laag is namelijk bewerkt met de Subtle embossingfolder. Geweldig als je niet meer te veel wilt doen aan een stuk papier maar het net even iets extra’s wilt geven.

Het designpapier dat ik gebruikt heb glimmert iets, dat kan je op de foto ook wel een klein beetje zien. Het komt uit de serie Frosted Floral. H is echt prachtig en ondanks dat je de glimmer ziet kun je op een foto niet echt meekrijgen hoe mooi dit papier is. De vaas en bloemetjes komen uit de set Varied Vases en de vaas heb ik met de bijpassende pons uitgeponst om te zorgen dat deze mooi over de bloem heen viel en diepte gaf.

Maak jij ook een kaart met deze schets? Stuur hem op en ik laat ze binnenkort op de Facebookpagina zien!