Het eerste moment dat je een nieuwe gids doorbladert is altijd geweldig. Je hebt sets waarvan je denkt “Oee”, je hebt sets waarvan je denkt “Hmm” en je hebt sets waarvan je denkt “Nah”. Meestal gaan er een hele hoop van categorie 2 en 3 uiteindelijk toch naar je wensenlijstje omdat je er geweldige dingen mee ziet 🙂 Maar Santa’s Workshop was zo’n set waar ik meteen “Oee” zei. Ik vind hem helemaal geweldig!

Mijn tweede kerstkaart moest ik dan ook zeker met deze set maken:

Ik heb de kaart heel simpel gehouden maar ik vind hem wel enorm goed overkomen. De basiskaart is Smoky Slate met daarop een stukje Festive Farmhouse designpapier. Dat strookje daarop is Galvanized Metallic Paper, de dames op de workshop noemde het roestvrijstaal en daar komt het inderdaad wel op neer. Daarover heen zit een stukje Cherry Cobbler lint. De kerstman heb ik gestempeld met Memento en met Cherry Cobbler en Smoky Slate Blends ingekleurd om vervolgens met een ovale stans uit te stanzen.

Ik ga er hier zeker meer van maken, in meerdere varianten. Wat is jouw favoriete set uit de kerstgids waar je echt iets mee MOET maken?