Leuk zo’n verslagje van mijn presentatie maar je wilt natuurlijk gewoon werkelijk mijn presentatie zien!

Ik mocht aan de slag met de Delightfully Detailed suite. Een geweldig mooie suite met stempelset, pons, Memories&More kaartjes, notecards met een geweldige achtergrond en prachtig papier! En dan heb ik het nog niet eens over de accessoires die er bij zitten. Moet je kijken:

Ik ga jullie over de komende weken al mijn voorbeelden laten zien maar vandaag wil ik jullie graag laten zien wat ik tijdens mijn presentatie liet zien.

Deze set is bedoeld om makkelijk te zijn voor beginners om kaartjes te maken en voor gevorderden om helemaal los op te gaan. En ik vind dat dat zeker goed kan en mogelijk is.

Het eerste kaartje wat ik jullie wil laten zien is deze:

Dit is een basiskaart van Mint Macaron – ik ben zo blij dat deze kleur terugkomt! – met daarop een van de stempels gebruikt om een achtergrond te stempelen. Dat heb ik echt niet helemaal recht gedaan maar dat maakt ook niet uit. Daarop heb ik een stukje Polka Dot Ribbon gedaan. Dat is lint met allemaal stipjes erop. Superleuk! Het is in wit en vanille te krijgen en hier heb ik wit gebruikt. Daarop zit een Memories&More kaartje waar “Let’s celebrate today” op staat. Met zo’n kaartje ben je meteen al super ver en is je kaart bijna af. Het kleurtje wat je trouwens daar ziet, heet Grapefruit Grove en is een van de nieuwe InColors van 2018-2020. Om hem echt af te maken heb ik boven- en onderaan een randje geplakt. Dat komt uit het designpapier waar een aantal leuke randjes bij zitten.

De tweede kaart die ik tijdens mijn presentatie liet zien was deze:

Wat een gaaf papier he? Het designpapier zit vol met van deze mooie papiertjes, op 1 vel zitten alleen al 6 designs die je op kaarten kunt gebruiken. Achter dat mooie papier zit Shimmery White waarop ik met de aquapainters met Melon Mambo, Daffodil Delight en Blackberry Bliss – die komt ook terug – een achtergrondje heb gemaakt. Helaas kan je op de foto de glimmers niet zien maar dat ziet er superleuk uit. Ik heb het op Melon Mambo geplakt en daarna op een basiskaart van Whisper White cardstock. Op de kaart heb ik een tekstje “So many of my smiles begin with you” die uit de nieuwe stempelset Detailed with Love komt en daarachter zit zilver draad. Om het af te maken heb ik 3 rhinestones opgeplakt.

Dat zijn de eerste 2 kaarten met de Delightfully Detailed suite. Wat vind je er van? Wil je nog meer zien?