Ik swap niet. Niet met anderen in ieder geval. Swappen is het uitruilen van kaartjes zodat je nieuwe ideeen en inspiratie krijgt. Ik heb dat ooit wel eens gedaan tijdens mijn eerste OnStage in Brussel maar toen had ik er zo veel dat ik eigenlijk niet wist wat ik er mee moest 🙂 Dus sindsdien swap ik alleen nog maar met mijn team. Of eigenlijk geef ik ze gewoon iets, en ik vind het leuk als ik wat terug krijg, maar het hoeft niet.

Dit keer had ik geen idee of het mij ging lukken om iets voor mijn team te maken. Ik had het best druk met alle voorbereidingen voor mijn presentatie maar ja, dat kon ik mijn team natuurlijk niet vertellen. En daarbij vond ik het eigenlijk ook wel jammer om helemaal niets te doen.

Dus de woensdag voor OnStage ben ik er voor gaan zitten en eigenlijk had ik al heel snel de swap in mijn hoofd. Ik ben op dit moment een beetje bezig met Vintage en dus wilde ik heel graag met de In de bloemetjes set een Vintage kaartje maken.

Op een basis van Very Vanilla heb ik met Timeless Textures stempelset in Crumb Cake het raster gestempeld en die spettertjes. Ook heb ik met een sponsje de randen kleur gegeven en een paar vegen in het midden gemaakt. Daarna heb ik de blaadjes in Garden Green gestempeld (wel eerst een keer afgestempeld) langs de bovenrand en rechterkant. De bloem heb ik Soft Suede gestempeld en de tekst in Soft Suede op Crumb Cake en uitgeponst met de Classic Banner pons.De heb ik in zijn geheel op Soft Suede gemat en op een Very Vanilla kaart geplakt. Alles bij elkaar ging dat best snel en vind ik het effect erg leuk.

Toevallig heb ik alleen maar dingen gebruikt die blijven in de nieuwe gids. De In de Bloemetjes set blijft trouwens wel maar niet als bundel. Je krijgt nu nog 10% korting op de bundel. Dus mocht je hem willen dan zou ik hem snel bestellen!