Voor diegenen die het aandurfden had ik tijdens de no line watercoloring workshop een uitdaging. De workshoppers mochten/konden aan de slag met de Mediterranean Moments stempelset. Een prachtige stempelset maar niet de makkelijkste om in te kleuren. Mijn eigen kaart vond ik redelijk geslaagd al lijkt er wel een beetje een modderstroom door het steegje te stromen.

De truc bij dit soort gedetailleerde stempelsets is om met de lichtste kleuren te beginnen en later steeds donkerder te gaan. En vooral niet teveel water te gebruiken, anders krijg je zo’n modderstroom zoals bij mij.

Voor het venstereffect sneden we een extra witte kaart, stanste daar een ovaal uit met de Layering Oval Thinlits Dies en plakte het ingekleurde steegje erachter. Dit plakte we met dimensionals op de basiskaart.

Wil jij ook technieken leren? Schrijf je in om op de hoogte te blijven van de online techniekenworkshop en/of geef je op voor een van de techniekenworkshops bij mij thuis.


Op 6 oktober is het World Card Making Day! En dat vieren we met korting op een aantal geweldige sets & kits om kaarten mee te maken! Snel prachtige kaarten maken doe je met de all-in kits, inclusief inkt, kleine stempelset en clear block! Of ga zelf los de gave stempelsets. En vergeet je basics niet met papier, notecards&envelops, dimensionals, foam adhesive en tear and tape.

Wil jij iets hebben? Ik bestel 7 oktober. Geef je bestelling uiterlijk 6 oktober door.