Ik heb tijdens mijn workshop vorige week de no line techniek aan de workshoppers laten zien. Bij deze techniek zorg je dat je uiteindelijk niet ziet dat je gestempeld hebt, zodat het lijkt alsof je helemaal zelf de afbeelding hebt geschilderd.

De eerste kaart die we deze avond maakte was deze roos met de stempelset Graceful Garden.

De kaart is een basis van Lovely Lipstick met daarop een laag Call me Clover die geembosst is met de Layered Leaves embossingfolder. Ipv de kant waarbij de blaadjes naar boven komen heb ik gekozen voor de kant waarbij de blaadjes juist het papier ingedrukt zijn.

De bloem is gestempeld op Shimmery White en ingekleurd met Lovely Lipstick en Call me Clover met de aqua painter.

No line watercoloring techniek is slechts een van de vele technieken die er bestaan. Binnenkort breng ik een online techniekenworkshop uit in abonnementsvorm. Elke maand leer jij een aantal technieken. Wil jij op de hoogte blijven van deze techniekenworkshops en allemaal nieuwe technieken leren waaronder deze? Schrijf je dan nu in: https://www.subscribepage.com/o5a5j9