Afgelopen weekend was OnStage. Wat was het weer een feestje! De komende dagen vertel ik jullie er meer over in maar liefst 3 blogs! Vandaag deel 1.

Vrijdag begin van de middag reed ik naar Deventer om daar Petra op te pikken en daarna door te rijden naar Utrecht. We waren op tijd bij ons hotel want ik moest nog even langs bij Van der Valk waar OnStage gehouden werd… Daar ging ik namelijk mijn presentatie die ik zaterdag zou doen oefenen! Het oefenen ging prima, al vond ik het superspannend. Ik had een leuke set en dus veel te vertellen. Maar daar vertel ik jullie later meer over.

En toen kwam ik in het hotel aan en zat mijn hele team daar… Ik had het al die tijd stil gehouden dus zij wisten helemaal van niets. Ik had al een aantal keer keihard tegen ze gelogen om me ergens onderuit te praten. Sorry dames! En dat deed ik natuurlijk toen weer. Ik had namelijk gewoon ‘even een wandelingetje gemaakt’ om mijn hoofd leeg te maken.

’s Avonds hadden ik en Petra CentreStage. Dat is een avond speciaal voor iedereen die Silver Elite of hoger is en dan krijg je een diner, kadootjes en training. Dit keer was het allemaal in 80’s sfeer, omdat Stampin’ Up! 30 jaar bestaat. En er was gevraagd of wij ook in 80s kleding wilde komen.

Dus Petra en ik moesten ons helemaal opdutten en kregen daarbij hulp van Mariska.

Zo ziet mijn haar eruit als er haarlak in is gespoten terwijl je ondersteboven hangt….

Mariska probeert mijn haar 80s te maken

Petra en ik opgedut 80s-stijl

Ik had mijn shirtje zelf gemaakt van heerlijke nylonstof die enorm plakte maar hij was wel luchtig gelukkig.

Wat was de avond super geregeld! Heerlijk buffet en veel leuke kadootjes!

Hieronder wat van de foto’s van die avond (foto’s zijn niet door mij gemaakt, maar door mededemo’s):

Alle demo’s die bij CentreStage mochten zijn

Van de week deel 2 (en 3).