Deel 2 van het verslag van OnStage. Heb je deel 1 gemist? Die vind je hier.

Zaterdagochtend stonden we op tijd op (nadat ik wel 2 uur geslapen had!) en gingen naar Van der Valk voor de ‘echte’ OnStage dag.

Ik vind OnStage altijd geweldig om 2 redenen: alle gezelligheid met vriendinnen én alle leuke nieuwe ontwikkelingen. Nou en van beide was er genoeg dit keer.

Gezelligheid

Mijn team zat gezellig bij mij aan tafel en ook nog Marieke, Wendy en Danielle waarmee ik in het team van Petra zit. En een lol dat we samen hadden. Het was echt SUper!!

Het aanwezige deel van de KnutselKwebbels

En ondertussen goed luisteren naar alle presentaties en verhalen he!

Veranderingen

Wat er staan toch veel gave nieuwe dingen op stapel! Natuurlijk verdwijnen de InColors van 2016-2018 maar daarnaast verdwijnen er nog 13 uit het assortiment! En daarvoor komen er maar liefst 16 nieuwe terug. Sommige helemaal nieuw, andere zijn oude InColors. Later daarover meer. Maar wat ongelooflijk leuk om zo’n hoop nieuwe kleuren te krijgen! Daarnaast zijn er nog een hoop andere veranderingen waar jullie de komende tijd meer over gaan horen.

Van deze kleuren gaan we afscheid nemen.

Daarnaast kregen we 7 gave presentaties te zien van dames die stempelsets of suites mochten laten zien. Ik was namelijk als laatste ingepland.

En morgen hoor je dat verhaal!