Vandaag deel 3 van OnStage – over mijn presentatie. Lees eerst deel 1 en deel 2 als je die nog niet gezien hebt.

Tijdens de lunch moest ik bij de tafels gaan staan om mijn spullen alvast klaar te leggen. Mijn team vertelde later: “We dachten eerst gewoon dat je iemand zag die je gedag wilde zeggen.. maar toen bleef je wel lang hangen, en toen pakte je een doos en ging spullen staan uitladen en toen dacht ik “HEE?????” ” – Dat was dus het moment dat mijn team erachter kwam dat ik een presentatie mocht doen. Ik was om 3 uur aan de buurt. Dat laatste uur was afschuwelijk. Wat duurde dat lang! 😀

En toen mocht ik eindelijk. Ik had een geweldige suite gekregen waar ik thuis mee had mogen werken en nu mocht ik de dames daarover gaan vertellen en ze 2 voorbeelden zien. De rest van de voorbeelden gingen op een bord zodat ze daar later naar konden kijken.

Eerst maar eens vertellen hoe zenuwachtig ik ben en dat ik wel hun hulp nodig heb om deze suite te laten zien..

Vrijdag laat ik jullie het kaartje zien dat ik aan mijn team – en een paar andere dames – gaf en volgende week laat ik jullie zien waar ik mee mocht werken!