Zoals gezegd heb ik niet vaak pagina’s die volledig over mij gaan maar mijn OnStage Presentatie, en het verhaal dat daarbij hoort, wilde ik graag goed vastleggen. Dus aan de linkerkant van de spread komt mijn scrapbookpagina die ik jullie vorige week liet zien en aan de rechterkant komt deze pocket page pagina (Dat is eigenlijk dubbelop hè, “page pagina” – ach ja).

Ik heb de pagina in dezelfde stijl gehouden als de scrappagina en daarvoor een ander papier uit het Twinkle Twinkle designpapier gebruikt. Ik vond het leuk als de streepjes doorliepen dus heb eerst het papier zo gesneden dat het klopte met de vakken. Je kunt het bij de middelste vakjes goed zien want het kleine stukje donkerblauw onderaan het stuk designpapier gaat verder in het dikkere donkerblauwe streepje van het grote vakje eronder.

Ik heb met dezelfde soort embellishments de pagina verder versierd (Falling Flowers stempelset, May Flowers Thinlits Dies). Maar ik heb daarnaast ook een paar andere dingen gebruikt. De quote heb ik gemaakt met Petal Pink inkt en de Labeler Alphabet stempelset. Ik heb elke letter per woord bij elkaar gestempeld en daarna uitgeknipt zodat ik ze los kon opplakken.

Op het kaartje daarnaast heb ik Smile gestempeld. Die komt uit de Calligraphy stempelset. Mocht je daar nog niet van gehoord hebben, bekijk dan even deze en deze blogposts. Erachter zit een Pretty Label in Soft Sea Foam, een stukje Linen Thread en een doily. Wie had verwacht dat ik doilies zou gebruiken! 😀

De fotos heb ik gemat op Soft Sea Foam of Petal Pink om het rustig te houden.

Ik loop nog heel erg achter met mijn foto’s maar dit soort pagina’s maken zorgt er wel voor dat ik er weer veel meer zin in heb om bij te werken! Afgelopen weekend was vriendlief naar de Formule 1 dus je hebt veel kans dat ik die binnenkort ga scrappen met het gave En Route papier en de bijpassende Memories&More kaartjes!