Zoals ik al had verteld maak ik tegenwoordig van elke week een spread in een fotoalbum. Heel leuk om te doen! En dat ga ik dus in 2018 ook vol houden! Dus wilde ik vorige week zondag graag beginnen met een mooie voorpagina voor mijn nieuwe album.

Ik besloot een aantal foto’s van Marten, Isa en mij in zwart/wit af te drukken en te werken met de nieuwe Petal Passion Memories&More set.

De Memories & More set bestaat uit veel zwart/witte kaartjes met een beetje Powder Pink erbij. Daarom heb ik die kleur ook in de embellishments laten terugkomen. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van washitape (Pick a Pattern washi tape & Basics Pack 1 washi tape), zilveren enamel shapes uit de Metallic Enamel Shapes en de nieuwe stempelset Heart Happiness.

Ben jij nou ook geinteresseerd in zo’n album bijhouden? Stuur me dan een berichtje of meld je aan voor een van de Pocket pages workshops.