Hoi! Welkom! Mocht je niet eerder bij mijn blog zijn geweest, mijn naam is Natalie en ik ben een Stampin’ Up! demonstratrice in Neede, de Achterhoek. Vandaag doe ik mee aan een internationale bloghop van een Facebook groep genaamd ‘Scrapbooking Global – Stampin’ Up!’ waar iedereen die scrappagina’s of pocket pages maakt met Stampin’ Up! spullen lid van kan worden. Kom jij er ook gezellig bij? 

Hey! Welcome! If you haven’t been to my blog before, my name is Natalie and I am a Stampin’ Up! demonstrator in the east of the Netherlands. Today I am joining an international blog hop of a Facebook group named ‘Scrapbooking Global – Stampin’ Up!’ where anyone that makes scrapbook layouts or pocket pages with Stampin’ Up! stuff can join. Get in there too!

Aan de bloghop vandaag zat een uitdaging vast. We moesten de onderstaande schets gebruiken.

Today’s blog hop had a challenge. We had to use the sketch you see below.

Dat vond ik nog best een uitdaging. Wat ga ik daar toch mee beginnen? De foto is redelijk klein, er zijn verschillende onderdelen en er moet een grotere titel met subtitel zijn… Pfoe.. Ik ging eens bladeren door mijn album, ik heb tenslotte nog veel te scrappen! En toen kwam ik een spread tegen waarin ik een scrappagina en een pocket page wil van mijn OnStage presentatie in april. Daarbij had ik een kaartje zitten die ik als bedankje kreeg van de crew en een grote vlinder die op de tafel stond tijdens het evenement. En opeens kwam het allemaal samen!

Which was a real challenge for me. What in the world am I going to do with this? The photo is quite small, there are several different elements and there had to be a larger title with subtitle in the middle… Phew… So I started to flip through my album, because I know I still have a lot to scrap (I put all my photos in my album ready to be scrapped, whenever a week or event is done)! And so I found a spread that is in need of a scrapbooking page and a pocket page for my OnStage presentation I did in april. I had a card to go with it that I got as a thank you from the crew and a big butterfly that was on our table during the event. And suddenly it all got together!

De achtergrond is designpapier uit de Twinkle Twinkle set. Hij hoort bij een suite met een stempelset en dergelijke gericht op baby’s. Maar dit papier is echt niet alleen voor baby’s en kinderen! Het zijn subtiele patronen in mooie, zachte kleuren. De kleuren in het designpapier zijn Soft Sea Foam, Petal Pink, Night of Navy and Grey Granite en dus heb ik die kleuren ook op mijn layout gebruikt. Ik vind het geweldig papier voor scrappagina’s en pocket pages en ga hem meer gebruiken in mijn album.

The background is a 12*12 designer series paper from the Twinkle Twinkle set. It belongs to a suite with a stamp set and such, directed at baby stuff. But this paper really isn’t just for baby’s and kids! There are subtle patterns in soft, pretty tones. The colors in the designer series paper are Soft Sea Foam, Petal Pink, Night of Navy and Grey Granite and so I used those colors over the rest of my layout too. I love the paper for scrappages and pocket pages and will use it more through out my album. 

De bloemen in de layout zijn van de stempelset Falling Flowers en de bijpassende stanzen May Flower Framelits Dies. De uitgestanste bloemen en blaadjes zijn gemaakt van watercolor papier dat ik eerst met een sponsje kleur had gegeven en vervolgens zeiknat heb gespoten. Daardoor hebben ze iets meer kleur dan alleen met de aqua painter, maar ze zijn een stuk subtieler dan als ik het gekleurde cardstock had gebruikt. Daarnaast heb ik bloemen met Grey Granite gestempeld en met de blends ingekleurd. Ik ben zo blij dat we meer kleuren blends hebben waaronder Soft Sea Foam en Petal Pink!

De flowers in the layout are from the stamp set Falling Flowers and the coordinating dies may Flower Framelits Dies. The die-cut flowers and leaves are made of watercolor paper that I sponged with Petal Pink and Soft Sea Foam and then really soaked in water. That way they get more color then just the aqua painter, but they are a lot more subtle than using the colored cardstock. I also stamped flowers in Grey Granite and colored them in with the blends. I am so happy we got more colors of blends now, including Soft Sea Foam and Petal Pink!

Het witte kaartje linksonderin wordt mijn journalling kaartje, maar dat wilde ik graag na de foto beschrijven 🙂

The white card on the bottom left will be my journalling card which I preferred to write after the photo 🙂 

Dank je wel voor je bezoek! Bij een bloghop kan je net zolang doorklikken tot je weer bij de persoon bent waar je begonnen was. Als je op ‘Next’ klikt ga je naar Yvonne, mijn teamgenootje en ook deelneemster van deze hop.

Thank you for your visit! A blog hop means you can click next until you are at the person where you started. If you click ‘Next’ you will go to Yvonne, my team mate and participant in this blog hop. 

Hieronder zie je alle deelneemsters van de bloghop:

Below you can see all the scrappers for this hop: