Hoi! Vanaf nu zet ik maar liefst 3 blogs per week op de website. Zo heb jij nog meer inspiratie. Deze week wil ik je graag allemaal projecten laten zien met de speciale Snow is Glistening stempelset. Deze set is onderdeel van een suite die in november verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt. En hij is echt heel erg gaaf!

Vandaag laat ik julie een kerstboom zien in traditionele kleuren, maar wel met een twist:

De basiskaart is Poppy Parade waar ik in dezelfde kleur op heb gestempeld met sneeuwvlokjes uit de set. Op een stuk Whisper White staat een kerstboom. Wat die twist is waar ik het eerder over had? De kerstboom bestaat uit allemaal sneeuwvlokken! Ik heb hem gestempeld met Call Me Clover op Call Me Clover cardstock en met de hand uitgeknipt. Zo is het niet al te strak. Met Soft Suede heb ik de stam gestempeld. Bovenop de kerstboom zit een strikje die uit de Santa’s Workshop Enamel Shapes.

Wil jij deze set hebben, wacht dan niet te lang!

Product List