Terwijl ik mij klaar maak voor OnStage vanavond en morgen wil ik jullie graag mijn laatste kaart met de Snow is Glistening stempelset en de bijbehorende stanzen laten zien. Deze kaart maakte ik tijdens mijn teamavond 2 weken geleden. Elke keer geeft een van de dames uit het team een kleine workshop, zodat wij iets leuks leren en zij leren om workshops te geven en wat daar bij komt kijken. De dames vinden het allemaal leuk omdat het klein en vertrouwd is.

Afgelopen teamavond leerde Karlijn ons de tunnelkaart. Deze kaart is een gewoon formaat maar als je hem opent ontstaan er verschillende lagen aan de binnenkant waar je dingen kunt zien.

Dit is de buitenkant van mijn kaart. Een basis van Coastal Cabana met daarop de grootste Stitched Circle en een sneeuwvlokjesreeks uit Whisper White. De achtergrond is gestempeld met 2 stempels uit de Snow is Glistening stempelset en Coastal Cabana inkt.

Aan de binnenkant heb ik verschillende sneeuwvlokken uitgestanst met de stansset en die opgeplakt op de verschillende niveau’s. Zo krijg je echt een sneeuwstorm 🙂 En dat is dan ook de tekst die er perfect bijpast.

Product List