Ik had al een tijd nauwelijks gescrapt en liep dus enorm achter met mijn foto’s! In het blog van afgelopen dinsdag kan je daar alles over lezen. Maar toen de foto’s eenmaal allemaal in de hoesjes zaten, wilde ik graag weer beginnen!

Ik had 2 foto’s van onze eerste barbeque van het jaar en die schreeuwde om een vrolijke, zomerse pagina.¬†En dus was dit de eerste pagina die in tijden uit mijn handen kwam, een scrappagina met oud, doorgaand en nieuw spul:

De basis van de pagina is een vel designpapier dat past bij de Bubble Over stempelset. Dat papier is er niet meer (dat zat in de SAB) maar ik vond het zo lekker zomers. En de Bubble Over stempelset en dies blijven wel. Niet als bundel, dus wil je nog gebruik maken van de 10% korting dan moet je snel zijn!

De fotos heb ik gemat op Whisper White en daarnaast nog een stuk Bermuda Bay gebruikt voor extra rust achter de foto’s. De Sunshine tekst heb ik uit Daffodil Delight gestanst met de Sunshine Wishes Thinlits Dies die meegaan naar de nieuwe catalogus. En de letters BBQ zijn gestempeld met de nieuwe Lined Alphabet stempelset en uitgeknipt met mijn hele fijne schaartje, de ‘snips’.

Wat vind jij van het resultaat?