Afgelopen vrijdag was het weer zo ver, een gezellige teamavond in een hete kamer. Vandaag een klein verslagje.

Het was niet alleen een hete kamer, maar ook een volle kamer want mijn team is behoorlijk uitgebreid tijdens het eerste kwartaal! In januari kwamen Trudy en Mariska terug bij het team en eind maart kwamen Floor en Tanja daarbij. Hartstikke gezellig!

Helaas moesten Trudy en Marga deze meeting missen en dus eindigden we met zijn 7en aan tafel, waar we begonnen met ons voor te stellen en een lekker gebakje te eten ter ere van Gerreke’s verjaardag.

En daarna was het tijd voor Mariska’s workshop. Mariska heeft binnenkort haar eerste workshop en dus oefende ze op ons met de kaarten die ze wil maken met de dames. Nu zijn wij natuurlijk heel eigenwijs maar ik geloof wel dat Mariska wat had aan onze tips en vragen. Dit zijn de kaarten die we maakten:

Ook hebben we gezellig gepraat over ons teamweekend! Want wij gaan gezellig in juli een weekend knutselen, kwebbelen en gek doen. Mijn team kwam met die vraag en ik vind het superleuk dat ik dat voor ze kan en mag regelen!

Onze teamavonden zijn altijd geweldig, net zoals deze: Het was warm, gezellig, een enorme warboel en een hoop gekwebbel. De volgende is eind mei. Wil je daar ook bij zijn, schrijf je dan in als demo in mijn team en doe gezellig mee!