Afgelopen zaterdag was het bij mij op zolder heel gezellig! Ik had namelijk bijna alle dames van mijn team over de vloer.

’s Ochtends kwamen de dames aan en na thee/koffie met gebak (want Jacqueline was bijna jarig) gingen we aan de slag met inkt op embossingfolders. Want er kan veel meer met een embossingfolder dan alleen maar embossen 🙂 Zo gingen we embossen met inkt in de delen die lager waren, gingen we stempelen zonder te embossen en gingen we stempelen met stempels op de embossing folders.

We hadden enorme lol al kwamen we er ook achter dat sommige technieken de een nou eenmaal beter ligt dan de ander. Maar dat is logisch, creativiteit is tenslotte heel persoonlijk!

Alle dames hadden wat mee genomen voor de lunch en dus hebben we heerlijk uitgebreid gegeten! Ondertussen kwam ook Gerreke aan (nu misten we alleen Marga nog).

’s Middags hebben we een pocket page pagina of scrappagina gemaakt met de ‘smushing’ techniek. Daarbij doe je inkt op een plasticje, doet er wat water bij en brengt het aan op je cardstock. Daarover een andere keer meer. Iedereen had hele verschillende technieken en onderwerpen en ze kwamen er allemaal superleuk uit te zien.

En toen was het al weer tijd om naar huis te gaan. Maar niet getreurd; volgende maand is er een teamavond! Lijkt het je ook leuk om hier bij aanwezig te zijn? Word dan Stampin’ Up! demonstratrice in mijn team. Voor meer informatie mag je mij altijd een berichtje sturen.