Terwijl ik hard werk aan een teamweekend (Jaaaa echt! Een weekend lang KnutselKwebbels! Lijkt je dat geweldig en wil je bij mijn team, neem dan even contact op) hadden we afgelopen zaterdag ook nog de teamdag van Petra’s Freubelteam.

We waren om half 10 van harte welkom in de Bastiaan in Olst voor koffie/thee en gebak. Wat een gezelligheid! Met 14 teamleden en Petra was het een gezellig zooitje! Wat kunnen wij kleppen… Petra moest op een gegeven moment haar best doen om ons alle van harte welkom te heten.

Daarna was er eerst tijd voor een vragenuurtje en wat uitleg over een nieuwe wet. Petra dacht dat ik dat wel even kon doen 🙂 Dus heb mijn best gedaan om er wat over te vertellen.

Petra gaf een workshop waarbij we de onmogelijke kaart leerden. Zo leuk om te doen! Die ga ik meteen gebruiken tijdens mijn workshop morgen!

Deze onmogelijke kaart had Karlijn gemaakt 🙂 Het stukje dat omhoog staat is gewoon enkel en staat recht omhoog. het wordt dus niet opengeklapt of door iets omhoog gehouden. Heel grappig om te maken.

Voor de lunch hadden we allemaal wat klaar gemaakt en er was dus ook veel te veel lekkers! Poffertjes, aardbeien, zalmwraps, cake.. noem maar op! En dus aten we heerlijk. Buiten maakten we een groepsfoto waarna we van Melissa als ‘lunch’gerecht allemaal een ijsje kregen!

En waar we allemaal zo om moesten lachen? Petra’s hond Lone werd vastgehouden door de fotograaf en wilde heeeeeeeel graag naar ons toe. De fotograaf (Petra’s zoon) werd half mee getrokken in het proces.

De middagworkshop verzorgde ik en ging over pocket pages. Nou vind ik altijd dat je pocket pages gewoon moet doen om het te ervaren en dat er niet teveel uitgelegd moest worden dus met een klein beetje basiskennis stuurde ik ze op weg en gingen ze zelf aan de slag met pocket pages. Iedereen vond het leuk om een keer te doen maar het was duidelijk bij sommigen een grotere hit dan bij anderen. Zo wil Marieke er ook mee aan de slag terwijl iemand die ik niet zal noemen er echt geen bal aan vond. Haha en dat is maar goed ook want we moeten alleen doen wat bij ons past, en dat moet niet voor iedereen hetzelfde te zijn.

Alles bij elkaar dus een hele gezellige dag!