Goedemorgen! (Als je dit tenminste ’s ochtends leest)

Ik ben eindelijk weer een beetje aan het bijkomen van het weekend. Want ik heb wel wat weinig geslapen dit weekend – haha! Maar wat was het gezellig!

Dit weekend was ik dus met mijn hele team een weekend weg. Een echt teamweekend dus in plaats van een teamavond of -dag. Vanaf vrijdagmiddag tot zondagmiddag lol, workshops, cocktails, gezelligheid, spelletjes, kadootjes en gasten.

Na alle voorbereidingen reed ik op vrijdagmiddag richting Beltrum, wat zo’n kwartier rijden is. Nee ver gingen we niet maar daar woont Floor, een van mijn teamgenootjes en zij heeft een groepsaccommodatie, B&B, camping, etc. En wij mochten van die groepsaccommodatie gebruik maken! Lief he?

En mooi dat het er is!

Dit was achter in de tuin. Daar hebben we heerlijk gezeten het hele weekend. Er was ook een trampoline voor bij de camping waar we zaterdagmiddag nog even heerlijk kinderlijk hebben rondgesprongen.

Maar goed, daar reed ik dus vrijdagmiddag heen, met voor mijn gevoel mijn hele knutselzolder achter in de auto. De boodschappen had ik donderdagavond al gebracht. Op de locatie hebben we alle spullen neergezet en vervolgens alles versierd. Ik had de andere dames allemaal gevraagd om wat te doen, zo hebben 3 dames inspiratietafels gemaakt, 2 andere allerlei versieringen die we konden ophangen en nog 2 dingen voor op de eet- en knutseltafels. Zelf had ik allemaal snoep meegenomen voor een candy bar.

Inspiratietafel Gerreke Hut

Inspiratietafel Marga Bultena

Inspiratietafel Jacqueline Roerdink

 

Vrijdagavond hebben we met elkaar gegeten en vervolgens spelletjes ‘Wie/wat ben ik?’ gedaan. Natuurlijk met alleen maar Stampin’ Up! gerelateerde dingen. Supergrappig om te doen! Daarna dronken we nog een cocktail, of 2, en gingen na middernacht naar bed.

Zaterdag kregen wij 2 workshops, eentje van Petra en eentje van Danielle Bennenk, maar daar vertel ik jullie later nog veel meer over. Het was in ieder geval heel gezellig en we leerden heel veel nieuwe dingen. We aten weer heerlijk samen en deden een ‘Shoe Box swap’. Daarbij maak jij een kaart en stopt die in een dichte envelop. Daarnaast leg je alles wat je hebt gebruikt in een doos en laat iemand anders die kaart daarmee maken. Het is grappig hoe 2 dezelfde ideeen toch heel anders kunnen worden.

Voorbeeld Shoe Box Swap

 

Het KnutselKwebbels Team Van links naar rechts: Karlijn, Trudy, Mariska, Gerreke, Floor, Marga, Tanja, ik – zei de gek, Jacqueline

We eindigden de avond op de bank met cocktails en nog een potje (of 2 of 3) van Wie ben ik? En Gerreke, Mariska en ik hebben nog lang zitten nakletsen op onze kamer.

Op zondag kregen we een workshop van Artisan member Linda van Wely en gaf ik zelf een heerlijke klieder workshop. Ook daarover later meer. En toen was het echt tijd om te gaan. Wat hebben we het ongelooflijk gezellig gehad. Volgend jaar weer!