Ik heb jullie al verteld over het weekend in het algemeen en over de kadootjes die de meiden kregen. Vandaag wil ik vertellen over de workshops die er tijdens het weekend waren en wat de dames kregen als bedankje.

Ik had workshops geregeld voor zaterdagochtend en -middag en zondagochtend. Die van zondagmiddag zou ik zelf geven. Daarbij had ik geprobeerd verschillende mensen te vragen en verschillende soorten workshops te krijgen zodat er altijd iets bij zit wat ze leuk vinden. Ik had alle workshops geheim gehouden, want dat vond ik veel leuker.

We trapten de zaterdagochtend af met Petra die in stijl van het weekend kwam aanrijden.

Briljant toch! En haar workshop was ook erg leuk. We gingen een spinnerkaart maken. Daarbij draait het middendeel als je de kaart opendoet. Helaas was ik er niet heel goed in, maar er zijn wel veel mooie exemplaren gemaakt, zoals deze van Marga:

Net voor de lunch kwam onze dame voor de middag aan. Danielle Bennenk, ook bekend als Mrs Brightside, ging met ons een mixed media canvas maken. Danielle weet veel van mixed media en ik had haar dus ook speciaal gevraagd om daar meer over te komen vertellen. We gingen aan de slag met allemaal Stampin Up spulletjes en een canvas en er kwamen zulke gave dingen uit! Dit is mijn canvas geworden:

Echt zo anders dan wat ik normaal gesproken zou maken maar daardoor heb ik veel geleerd en ga ik het binnenkort ook gebruiken in scrappagina’s. Hou daarvoor mijn blog in de gaten!

Op zondagochtend kwam Linda van Wely ons een workshop geven. Ze gebruikte daarvoor de Tropical Chic bundel en Flamingo en leerde ons kleine, gave technieken om nog meer met onze inkt te kunnen. Soms zijn het de kleine dingen waardoor je opeens denkt: ohhhhhh, zoals wij nu een techniek de ‘Linda’-techniek noemen. Helemaal niet moeilijk maar je moet het wel even weten.

Dit is de kaart die Karlijn onder andere maakte tijdens Linda’s workshop:

Als laatste gaf ik een workshop met bubbels. Wil je daar over meer weten, geef je dan op voor de workshop van augustus. Daar gaan we aan de slag met deze gave technieken.

Maar ik kon mijn lieve workshopgasten natuurlijk niet met lege handen laten weggaan! (Nou ging Petra per ongeluk toch met lege handen weg maar dat regelen we nog wel 😀 ) Daarom had ik een pakketje voor ze gemaakt

Daarin zat: een zomerse mok met rietje, een bakje voor ijsklontjes in citroenvorm, een pakketje met Tropical designpapier en een kaart die ik had gemaakt met de Tropical Chic bundel.

Het idee voor deze kaart had ik gekregen van deze video:

Alles bij elkaar een mooi weekend, toch?