Workshops

Wil je graag kennis maken met de producten van Stampin’ Up! of gewoon gezellig samen knutselen, volg dan eens een workshop. Je kunt mij bij jou thuis uitnodigen of je komt naar mijn huis. Ik vind het heel erg leuk om jou te laten zien wat je allemaal kunt maken.

Workshop bij jou thuis

Je kunt een workshop bij jou thuis organiseren. Ik kom dan met alle spullen die nodig zijn naar jouw huis, waar jij een aantal mensen hebt uitgenodigd. We maken dan een aantal projecten samen en iedereen krijgt een gids mee om heerlijk in te bladeren. Als gastvrouw/-heer van de workshop kun je gratis artikelen verdienen, als de deelnemers Stampin’ Up! producten bestellen. Hoe meer er verkocht wordt, hoe meer Stampin’ Rewards jij krijgt, waarmee je producten uit mag zoeken.

Voorafgaand aan de workshop help ik je met allerlei tips en zorg vervolgens voor een gezellig ochtend/middag/avond. We kiezen samen het thema uit en ik laat altijd een interessante techniek zien.

De workshopkosten zijn 10 euro per persoon. Dit is inclusief alle materiaalkosten en reiskosten (binnen een afstand van 50km rondom Neede). Ben je geïnteresseerd in een workshop bij je thuis? Mail dan naar natalie@hetknutsellab.nl

Workshops bij mij thuis

Loading Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juni 2019

Werk aan je fotoalbum

25 juni @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
10€

Heb jij veel foto's die je graag op een creatieve, leuke, snelle manier zou willen verwerken in een uniek album? Tijdens de fotoalbumworkshops kan dat! Je neemt zelf je foto's, album en papier mee (de laatste twee zijn natuurlijk ook bij mij te bestellen). Tijdens de avond ga je aan het werk met jouw album, krijg je mijn hulp en beschikking over al mijn creatieve spullen.

Meer weten »

Catalogusfeestje!

29 juni @ 14:00 - 17:00
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps

De nieuwe catalogus is live! Creativity is calling! Kom de gids inkijken, meenemen, producten in het echt zien en kort gebruiken en natuurlijk je favoriete producten bestellen!

Meer weten »

juli 2019

Pluk de dag!

3 juli @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
35€

Pluk de dag! Met deze geweldige Nederlandse stempelset kan je zo ongelooflijk veel en dat ga je zien tijdens de productworkshop Pluk de dag! En aan het einde van de avond ga je met deze stempelset naar huis! En als je wilt kun je ook 1 of zelfs 2 bijpassende ponzen meenemen. De kosten van de workshop zijn 35 euro. Inschrijven kan via natalie@hetknutsellan.nl tot uiterlijk 22 juni. Wil je ook de bijpassende medium daisy punch dan kost de workshop…

Meer weten »

Heat embossen voor gevorderden

31 juli @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
10€

Velen kennen al de heatembossingtechniek maar er zijn veel andere technieken die hierop gebaseerd zijn. Deze avond gaan we deze technieken en trucjes gebruiken op een paar gave kaarten. Heb jij zin in wat magie op jouw projecten? Kom dan naar de workshop heatembossing! Kosten: 10 euro. Schrijf je in via natalie@hetknutsellab.nl - Let op: inschrijven verplicht & minimaal 7 dagen van tevoren!

Meer weten »

augustus 2019

Wildly Happy

14 augustus @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
33€

De stempelset waar iedereen meteen verliefd op was! In deze productworkshop maak je een aantal kaarten met de stempelset en krijg je hem vervolgens mee naar huis! De workshop kost 33 euro inclusief de Wildy Happy stempelet. Schrijf je in voor 1 augustus via natalie@hetknutsellab.nl

Meer weten »

september 2019

Floating Frame

4 september @ 19:30 - 21:30
Het Knutsellab, Weemerhof 25
Neede, 7161CG Nederland
+ Google Maps
10€

Deze avond gaan we aan de slag met zeer populaire techniek op dit moment: Floating Frame. Deze techniek zie je op dit moment op verschillende plekken terugkomen en ik laat je zien hoe je dit op verschillende manieren ook kunt doen op jouw kaarten. Kosten: 10 euro. Schrijf je in via natalie@hetknutsellab.nl - Let op: inschrijven verplicht & minimaal 7 dagen van tevoren!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Over Het Knutsellab

Mijn naam is Natalie en met Het Knutsellab laat ik je allerlei kaartjes, doosjes en andere papierprojecten zien gemaakt met de geweldige producten van Stampin' Up!.

Besteldata

15 juni
30 juni
Je kunt je bestelling doorgeven tot de dag VOOR de besteldatum.

Lentegids 2019

Lentegids Stampin' Up! 2019

Sale-A-Bration 2019

Sale-A-Bration Stampin' Up! 2019

Jaarcatalogus 2018-2019

Catalogus Stampin' Up! 2018-2019