Welkom bij de Aloha Bloghop! Wij zijn het Stampin’ Up! jaar (in oktober) begonnen met de wens om mee te mogen op de Incentive Trip in 2020 naar Maui! Daarvoor moeten wij bepaalde doelen halen maar als groep hebben we ook gewoon een hoop lol en steun aan elkaar.

Elke maand ‘hoppen’ een aantal van ons samen om de gave producten van Stampin’ Up! te laten zien aan elke knutselaar die dat leuk vindt. Deze hop willen we je 3D projecten laten zien.

Dat kan van alles zijn; albums, kadoverpakkingen, theezakhoudertjes, maar ik laat jullie vandaag een ‘Card in a box’ zien, oftewel een doosjeskaart.

Dit doosje kan je plat vouwen en in een envelop doen maar als je hem uitvouwt komen al de bloemetjes ophoog en tot leven.

Voor de onderkanten heb ik 3 kleuren groen gemengd met sponzen: Soft Sea Foam, Pear Pizzazz en Mossy Meadow. Bovenop heb ik Soft Sea Foam en Balmy Blue gemengd om lucht te creeren en achter de bloemen zit Balmy Blue en Pacific Point.

Je kunt nu verder hoppen naar de andere dames om nog meer gave 3D projecten te zien. Uiteindelijk kom je hier vanzelf weer uit.

Wil je dit project ook maken? Ik kom graag een workshop geven om het je te laten zien! Boek een workshop bij jou thuis of kom naar een van mijn workshops.