Welkom bij de Aloha Bloghop! Wij zijn het Stampin’ Up! jaar (in oktober) begonnen met de wens om mee te mogen op de Incentive Trip in 2020 naar Maui! Daarvoor moeten wij bepaalde doelen halen maar als groep hebben we ook gewoon een hoop lol en steun aan elkaar.

Elke maand ‘hoppen’ een aantal van ons samen om de gave producten van Stampin’ Up! te laten zien aan elke knutselaar die dat leuk vindt. Deze hop houden we een vintage vaarwel: we gebruiken een set die weggaat op een vintage kaart. Ik wilde graag mijn favoriete set hiervoor gebruiken, Falling Flowers. Ja, ik gebruikte die de vorige hop ook, maar als die weggaat dan moet ik die echt vaarwel zeggen (al zal hij mijn kast niet verlaten!). Daarbij leek het mij wel een gave uitdaging om deze set in een vintagekaart te gebruiken, ik gebruik hem normaal alleen in felle, vrolijke layouts.

De basis van de kaart is Crumb Cake met daarop een laag Blackberry Bliss die ik gesponst heb. Ook het watercolor paper heb ik gesponst met Crumb Cake. Ik heb met Versamark de bloemen gestempeld en met goud embossingpoeder geembosst. Daarna heb ik ze met verschillende kleuren ingekleurd met de aquapainter. De tekst komt uit de Mooie Momenten stempelset en heb ik ook in goud op Crumb Cake geheatembosst.

Voor het vintage effect heb ik gezorgd dat er ook wat goud embossingpoeder buiten de stempels kwam en een klein beetje inkt ‘gemorst’ werd.

Hop nu verder tot je weer hier terug bent om alle gave ‘vintage vaarwel’projecten te bekijken!

Wil je dit project ook maken? Ik kom graag een workshop geven om het je te laten zien! Boek een workshop bij jou thuis of kom naar een van mijn workshops.

Product List