Schetsen zijn heel handig. Of het nu een schets is voor onze woonkamer die we opnieuw inrichten of een schets van een kaart die je als inspiratie kunt gebruiken. Je hoeft je nooit schuldig te voelen over het gebruik van een schets want er is nog zoveel mogelijk, het is gewoon hetgene dat jou helpt om iets gaafs te maken.

In mijn VIP groep voor klanten zet ik als eerste het nieuws, heb ik speciale acties maar daag ik de mensen ook uit. Zo post ik soms een schets die ze na moeten maken. Het is natuurlijk allemaal vrijwillig maar het is leuk om te zien hoe iedereen met zo’n schets aan het werk gaat.

Een tijdje geleden postte ik deze schets van MojoMonday. Er kwamen al veel leuke reacties op binnen maar zelf had ik er nog geen kaart mee gemaakt. Tot nu dan!

Deze kaart is gemaakt met de Fable Friends set die dus niet alleen voor pasen is. Maar daar is hij zeker ook wel geschikt voor en daar zul je binnenkort wat meer voorbeelden mee zien.

Wil je wat van de klanten hun voorbeelden zien?

Ben je klant maar heb je nog geen toegang tot de VIP groep op Facebook? Stuur me een berichtje!

Gebruikte producten