Bestellen

Heb je iets gezien wat je graag wilt hebben?

Ik bestel het graag voor je! Geef je bestelling door aan mij tijdens een workshop, via de mail of via WhatsApp (0648333995). Geef ook aan of je de bestelling wilt afhalen of dat ik het naar je verzend. 

Je krijgt vervolgens een factuur waarin alle producten nogmaals genoemd worden. Bekijk deze factuur goed of alles klopt en betaal deze vervolgens. Je bestelling is pas definitief na betaling.

Vervolgens bestel ik de producten en laat het je weten wanneer deze bij mij binnen zijn.

Bij elke bestelling doe ik een leuk klein extraatje om je te bedanken voor je bestelling. Soms is dat een kaart, een stukje lint of… tja, de enige manier om dat te weten is te bestellen!

Stampin’ rewards

Komt je bestelling boven de €200 uit? Dan krijg je Stampin’ rewards. Dat houdt in dat je voor een bepaald bedrag extra producten kunt uitzoeken. Als je over dit bedrag heen gaat, zal ik je daar altijd van op de hoogte brengen en aangeven voor hoeveel euro je kunt uitzoeken. Voor deze rewards kun je ook de speciale ‘host’ stempelsets uitzoeken die achteraan in de jaarcatalogus staan.

Workshopbestellingen

Heb je vriendinnen waarvan je weet dat ze de Stampin’ Up! producten ook leuk gaan vinden? Denk dan eens aan het organiseren van een workshop. Tijdens de workshop kun je zelf werken met de producten en als gastvrouw van de workshop maak je ook nog eens kans op allerlei extra’s. 

Daarnaast kun je altijd samen een bestelling doen en vervolgens de Stampin’ rewards verdelen.

De Knutsellab Spaarkaart

Naast sparen via Stampin’ Up! kun je ook meesparen voor gratis producten via de Knutsellab Spaarkaart. Je leest er alles over op deze pagina.

Ophalen/verzenden bestelling

Heb je bericht gekregen dat je bestelling binnen is? Je kunt de bestelling gratis bij mij ophalen in Neede maar ik kan het ook naar je verzenden. Bij een bestelling boven de €100 verzend ik deze gratis. Anders zijn de kosten €5,95.

Eerstvolgende besteldata

Ik bestel 2x per maand. Je kunt altijd contact opnemen als je eerder de bestelling wilt hebben.

  • 15 september
  • 29 september
  • 15 oktober
  • 30 oktober

Bekijk hier de nieuwste gidsen