Vorige week tijdens de bloghop maakte ik gebruik van de kleuren Mossy Meadow, Fresh Fig, Berry Burst en Powder Pink. Vandaag wilde ik daar ook een kaart mee laten zien, zelfs ook met bloemen, en toch heeft ie een hele andere sfeer.

De kaart heeft een basis van Whisper White met daarop een laag van Whisper White die ik helemaal volgestempeld heb met de stempelset Painted Seasons. Deze stempelset kun je op het moment gratis verdienen bij een bestelling van 120 euro of meer. Je krijgt dan niet alleen de stempelset maar ook nog een pak bijpassend designpapier.

Op mijn zelf-gestempelde designpapier zit een tekst uit de Voorjaarswensen stempelset: de nieuwe Nederlandse stempelset in de lentegids, die ik uitgeponst heb met een nieuwe, tijdelijk te verkrijgen pons. Om de tekst nog wat meer op te laten vallen heb ik er een rondje Fresh Fig achter gedaan en wat bling opgeplakt.

Wil je dit project ook maken? Ik kom graag een workshop geven om het je te laten zien! Boek een workshop bij jou thuis of kom naar een van mijn workshops.

Product List