Het Knutsellab

NatalieHoi, mijn naam is Natalie en ik run Het Knutsellab. Heb je vragen, opmerkingen of wil je bestellen? Hieronder staan mijn contactgegevens:
Het Knutsellab
Weemerhof 25, Neede
natalie@hetknutsellab.nl
06 48333 995

Het Knutsellab handelt onder de naam Digitalie (KvK 51000695). BTW nummer verkrijgbaar op aanvraag.

Bestellen

Heb je iets gezien wat je graag wilt bestellen?

Stuur dan een mail met alle producten die je wilt hebben. Je krijgt dan een bevestiging waarin alle producten nogmaals genoemd worden met een factuur. Check de bevestiging en betaal de factuur. Je bestelling is pas definitief na betaling.

Workshopbestellingen

Heb je vriendinnen waarvan je weet dat ze de Stampin’ Up! producten ook leuk gaan vinden? Denk dan eens aan het organiseren van een workshop. Tijdens de workshop kun je zelf werken met de producten en als gastvrouw van de workshop maak je ook nog eens kans op allerlei extra’s.

Ophalen/verzenden bestelling

Heb je bericht gekregen dat je bestelling binnen is? Je kunt de bestelling gratis bij mij ophalen in Neede maar ik kan het ook naar je verzenden. Bij een bestelling boven de €200 verzend ik deze gratis. Anders zijn de kosten €5,95.

Over Het Knutsellab

Mijn naam is Natalie en met Het Knutsellab laat ik je allerlei kaartjes, doosjes en andere papierprojecten zien gemaakt met de geweldige producten van Stampin' Up!.

Besteldata

1 mei
15 mei
15 juni
Je kunt je bestelling doorgeven tot de dag VOOR de besteldatum.

Lentegids 2019

Lentegids Stampin' Up! 2019

Sale-A-Bration 2019

Sale-A-Bration Stampin' Up! 2019

Jaarcatalogus 2018-2019

Catalogus Stampin' Up! 2018-2019