Jaaaaa, de nieuwe gids is live! Ik vind het een van de gaafste gidsen in jaren en vandaag mag ik jullie er alles over vertellen!

Klik op de afbeelding en de catalogus opent in een nieuw tabblad

De catalogus heeft een nieuwe indeling. Op pagina 3 vind je alle kleuren per collectie en vervolgens vind je op pagina 4 tot en met 11 alle nieuwe bundels die in de catalogus staan. Een bundel is een stempelset waarbij je een pons of stanzenset kunt kopen. Als je deze tegelijkertijd koopt, krijg je 10% korting!

Door de catalogus heen vind je gekleurde rechterpagina’s met een suite. Voortaan kun je met 1 nummer zo’n hele suite bestellen. Da tis geweldig voor grotere projecten omdat je meteen alles bij elkaar hebt wat bij elkaar past en er zo ongelooflijk veel gaafs mee kunt maken! Een voorbeeld hiervan vind je op pagina 25 bij de Noble Peacock Suite.

Er staan heel veel gave stempelsets in de gids dus ik raad je aan om hem goed door te bladeren. Er zijn 12 van deze sets ook in het Nederlands te verkrijgen, waaronder 4 nieuwe.

Blz Nederlandse naam Engelse naam
15 Kaartje van mij* Here’s a Card
22 De mooiste momenten Special Celebrations
23 Pluk de dag* Daisy Lane
30 Van alles wat Itty Bitty Greetings
35 Recht uit het hart Flourishing Phrases
44 Frisse wind* Winds of Change
46 Vlinderdans Butterfly Gala
78 Voorjaarswensen Strong & Beautiful
84 Boeket vol goede wensen Beautiful Bouquet
109 Woordenschat* Praisyworthy Prose
116 Bloemen zeggen meer Abstract Impressions
148 Puur natuur Rooted in Nature

* nieuwe stempelsets

Klik op de afbeeldingen om ze groter te openen.

Op pagina 160-161 vind je de Storage by Stampin’ Up! waarmee je je inkt, markers, blends en nog veel meer kunt organiseren. Op de pagina’s daarna vind je alle kleurproducten en vanaf pagina 165 vind je al het nieuwe designpapier bij elkaar.

Voor diegenen die gek zijn op scrapbook en pocket pages vind je allemaal producten op 170-171, op 174-175 vind je allemaal lint en daarachter allemaal embellishments. Op pagina’s 186, 187, 188 vind je alle ponzen en daarna alle stanzen en embossingfolders.

Bestel je voor meer dan 200 euro, of hou je een workshop bij jou thuis en wordt er voor meer dan 200 euro besteld, dan mag je van de Stampin’ Rewards ook hosts sets uitkiezen. Deze stempelsets vind je vanaf pagina 205 en helemaal achterin, vanaf pagina 209 vind je een stempelset index waar je snel een stempelset kunt opzoeken.

Wil je graag een catalogus en heb je nog geen vaste Stampin’ Up! demonstrator dan help ik je graag! Stuur mij een berichtje en ik stuur je een catalogus toe!

Heb je vragen over de catalogus of wil je wat bestellen? Ik sta graag voor je klaar! Je kunt mij een berichtje doen via de email of whatsapp. Lees bij contact precies hoe!