Het is bijna december. En dus was het hoog tijd dat ik ging besluiten of ik de December Daily wilde doen dit jaar.

Dat heb ik de afgelopen 2 jaren met minder succes gedaan… Ik begon steeds heel enthousiast de eerste dagen maar dan kwamen er een aantal dagen dat er eigenlijk weinig gebeurde en op andere dagen juist te veel en dan werd het ingewikkeld en stopte ik…

Dus tja, ik moest er even over nadenken of ik dat nog wel een keer wilde proberen. Het idee vind ik heel leuk maar de uitwerking was het nog niet helemaal. En toen hoorde ik over December Documented. Eigenlijk hetzelfde idee, alleen hoeft niet elke dag gedocumenteerd worden. En je kunt ook gewoon leuke verhalen opnemen over tradities enzo. Perfect! Dat ging het dus worden. En ik besloot om dat in een travellers notebook te doen. Klein, handzaam en ik kan simpele spreads maken afhankelijk van waar ik zin in heb.

Dus de eerste pagina is gemaakt en vanaf aanstaande zaterdag ga ik een December Documented bijhouden.

En jij? Ga jij op een bijzondere manier december vast leggen? Wil je meer informatie over hoe ik het doe hou dan de website in de gaten of stuur mij een berichtje!

Gebruikte producten