Afgelopen vrijdag had ik met de KnutselKwebbels meiden de laatste teamavond van 2018. En dus wilde ik heel graag met ze 2019 voorbereiden. We spraken over wat we willen bereiken met Stampin’ Up! in 2019, hoe klein of groot dan ook. Wat ik onder andere hoorde:

  • Klanten vinden
  • Meer workshops gaan geven
  • Mijn creativiteit met meer mensen delen
  • Mijn Stampin’ Up! spullen meer gebruiken
  • Mijn team groeien

Zelf heb ik op mijn lijstje: meer genieten van het freubelen, meer klanten vinden en mijn team groeien. Ik liet de dames zien hoe je die doelen specifieker maakt en vervolgens opbreekt in kleine behapbare stukjes. Ze vonden het heel leuk en nuttig om dit samen te doen en het was goed om elkaars doelen te horen.

Een teamavond is niet compleet zonder creatief moment en dus gingen we daarna een droombord maken. Een bord vol met die doelen die je zo graag in 2019 wilt bereiken. Natuurlijk met Stampin’ Up! spullen! Dit is mijn droombord geworden.

Een aantal van de teksten komen uit een Nederlandse stempelset ‘Stempelen maar’ die alleen voor demonstratrices te koop is. Ik vind het echt een geweldige set. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van verschillende andere stempelsets om mijn gevoel en doelen weer te geven. Voor de oplettende lezer: ja er zitten 2 stempels op zijn kop. Conclusie: praten en stempelen tegelijkertijd gaat niet goed 😀 Ik ga er gaatjes in maken en dan gaat hij in mijn 2019 planner zodat ik altijd kan zien waar ik me voor wil inzetten in 2019!

Wat zijn jouw creatieve doelen voor 2019?

 
Gebruikte producten