Van afgelopen woensdag tot en met zaterdag was OnStage Live. Een 3daags evenement waarbij de nieuwe minicatalogus voor de lente van 2020 bekend werd gemaakt. Alle nieuwe trends werden de revue gepasseerd; nieuw designpapier, gave nieuwe stempels, stanzen en ponzen en mooie accessoires.

Wat ik ook fijn vind om te zien is dat er naar ons geluisterd worden en dat er een aantal kant-en-klare diecuts in deze gids zitten evenals metalen trinkets.

De nieuwe mini catalogus komt op 3 januari uit en tegen die tijd hoor je er veel meer over maar vandaag wil ik het hebben over hoe geweldig deze evenementen zijn.

Als demonstratrice mag je naar verschillende evenementen toe waaronder dus OnStage Live. Deze is een keer in de zoveel jaar in Europa en ditmaal streken we in Dortmund neer.

Ik zei wel 3daags evenement maar voor mij begon het evenement al een avond eerder met CenterStage. Dit evenement is speciaal voor leiders en bestaat uit een extra avond met diner, kans om bij te kletsen en kadootjes.

Op donderdag begonnen we rustig met kadootjes met het team (en de dames die we ‘geadopteerd’ hadden). Wat een mooie en lieve dingen kreeg ik! De lange brief die ik van Karlijn kreeg sprong er echt uit evenals kadootje wat ik van Petra kreeg. Maar alles was prachtig!

Daarna gingen we naar OnStage toe. De conferentie werd geopend met een spectaculaire act. En daarna hadden we ’s middags en ’s avonds sessies. Deze sessies geven ons creatieve inspiratie, business ideeën en is ook voor onze persoonlijke ontwikkeling. Ook de volgende twee dagen hadden we verschillende sessies en mochten we zelf aan de slag. Daarnaast zijn er gedurende dagen ‘recognition’. Dit houdt in dat mensen die iets bereikt hebben hiervoor applaus krijgen. Voor sommige dingen sta je op en mag je zwaaien en bij andere dingen mag je over het podium lopen. Zo mocht Petra over het podium omdat ze onder andere #1 van Nederland geworden is!

Misschien wel het leukste van dit soort conferenties vind ik dat we de kans hebben om samen te komen met anderen. Ik had al contact met een aantal dames (en heren!) uit andere landen zoals Engeland en Duitsland en dan is dit een geweldige kans om ze eens live te ontmoeten en verder te kletsen.
En we hebben de oprichtster van Stampin’ Up! Shelli en haar dochter Sara die nu het bedrijf runt ontmoet, evenals een hoop andere werknemers van het bedrijf.

Hieronder een paar foto’s als sfeerimpressie van deze geweldige dagen!

Lijkt het je ook leuk om met dit soort dagen mee te kunnen, en daarnaast korting te krijgen op Stampin’ Up! producten, teamavonden en teamWhatsappgroepjes te hebben en nog veel meer gezelligheid? Neem eens contact op over Stampin’ Up! demonstratrice worden! Ik vertel je er graag meer over.

Vanaf januari is er een prachtige instapactie voor nieuwe demonstratrices maar als je niet kunt wachten zijn er nu ook al geweldige dingen te doen als nieuwe demonstratrice. Neem snel contact op en ik vertel je graag meer!