Vandaag is de laatste dag… de laatste dag dat je de Everything is Rosy Medley kunt kopen. En wat is deze set toch geweldig!

Als je de Medley koopt ontvang je het volgende:

  • 48 vellen designpapier (met bovenstaande motiefjes)
  • 8 vellen rosé goud folie
  • 3 soorten vellen met uit te drukken embellishments – van elk soort 2 vellen
  • rosé gouden spiegeltjes
  • rose goud shimmer paint
  • melon mambo lint
  • night of navy lint met rosé gouden randje
  • Everything is rosy stempelset
  • Everything is rosy stanzen

Nog lang nadat het designpapier, het folie, de embellishments, de shimmer paint en het lint op is, kun je plezier hebben van de prachtige stanzen en stempelset. Deze set is heel veelzijdig en de teksten hebben een prachtig lettertype.

Ik wil jullie vandaag een kaartje laten zien dat ik maakte met deze set. Ik gebruikte daarvoor de kleuren van de set maar, op een klein stukje rosé goud folie na, gebruikte ik niets van de producten die op gaan, alleen de stempelset, stanzen en inkt.

Met een post-it note plakte ik een rondje af zodat ik daarom heen kon stempelen met de blaadjes en bloemetjes. Ook stempelde ik wat extra bloemetjes op een stuk Whisper White om uit te stanzen. In het rondje stempelde ik de tekst en plakte ik de bloemetjes er bij. Het geheel werd gemat op Melon Mambo met een Night of Navy kaartbasis en klaar! Een prachtige, snelle kaart waar je er heeeeeeel veeeeeel van kunt maken!