Floating Frames zijn een enorme hit op het moment. Vorige week liet ik je nog een kaart zien met de panda. Vandaag wil ik je een kaart laten zien die ik aan een nieuw teamlid stuurde.

Dit is een Floating Frame kaart gemaakt met de geweldige ‘It starts with Art’ stempelset. Ik heb een hele hoop pennen, potloden, papierclips, reinkers, lintjes gestempeld en met de Stampin’ Blends ingekleurd. Alles in één keer stempelen en dan alles in één keer kleuren is makkelijker voor ‘massaproductie’ die voor deze kaart nodig is.

Vervolgens heb ik de Floating Frame techniek toegepast die je in de andere blogpost kan lezen maar in plaats van een ronde stans heb ik een ovaal gebruikt.

De tekst ‘Welkom bij het team!’ is natuurlijk perfect om naar nieuwe teamleden te sturen. In dit geval ging deze kaart naar een dame die eigenlijk weer terug kwam in het team. Ze kon ons toch niet missen! En daar zijn we heel blij mee want wij konden haar ook niet missen.

Ik vind het geweldig hoe hecht mijn team is en doe allerlei activiteiten om dat zo te houden.

Wil je ook in mijn gezellige team, met teamavonden, een Kwebbel-Whatsappgroep, 1x per jaar een teamweekend, natuurlijk korting op je producten en als eerste de nieuwste producten zien en bestellen? Schrijf je in als demonstratrice of neem contact op voor meer informatie!