Elke maand daagt Petra ons uit met een paar producten om een kaartje te maken. Dit keer kregen we 1 rondje van designpapier (die groene met kerstballen) en een klein stukje lint met de melding dat we een schets moesten volgen.

Het rondje komt uit het Under the Mistletoe designpapier te komen en ik besloot een zelfde rondje uit een van de andere velletjes te ponzen (met de 2 1/4 inch pons) en uit Real Red cardstock. Met de 2 inch pons haalde ik nog een rondje uit Whisper White waarop ik ‘Joy’ stempelde. Dat komt uit de tijdelijk te verkrijgen Snow is Glistening set. Uit weer een van de andere velletjes designpapier knipte ik de dennenappel.

De rondjes plakte ik met Tear & Tape op een stuk Whisper White dat ik door de Big Shot had gehaald met de corrugated embossingfolder. Dat geeft van die hobbeltjes in je papier. Vergeet niet dat je papier dus wat langer moet zijn dan je het eigenlijk nodig hebt (Ja dit zeg ik uit ervaring!) omdat het door het bobbelen nog wat korter wordt. Het geheel plakte ik op een Old Olive basiskaart. En dan is dit het eindresultaat:

Gebruikte producten